Byte. ŞTIRE 2010. SEPTEMBRIE. Stefan Banica. Turneul “Super-love”

Stefan Banica va lansa in prima parte a lunii octombrie noul album Super-love.

Dupa lansare, artistul va sustine in lunile octombrie si noiembrie un turneu de promovare a noului material discografic, turneu prezentat de LifeCare, sponsorul principal.

“Turneul” Super-love cuprinde cinci orase.

Constanta

sâmbătă 23 octombrie

Casa de Cultura a Sindicatelor

20.00

Iasi

sâmbătă 30 octombrie

Casa de Cultura a Sindicatelor

20.00

Cluj

duminică 7 noiembrie

Casa de Cultura a Sindicatelor

20.00

Sibiu

luni 8 noiembrie

Casa de Cultura a Sindicatelor

20.00

Craiova

sâmbătă 13 noiembrie

Casa de Cultura a Studentilor

20.00

Probabil că banii oferiţi de sponsor sunt limitaţi. S-a mers pe varianta de spectacole de sâmbătă, care să nu încurce programul de televiziune, teatru şi film al artistului. Cele trei oraşe unde se cântă sâmbăta sunt aproape de Bucureşti (drumul Iaşi-Bucureşti, cel mai lung dintre acestea, este destul de direct şi poate fi făcut în şase ore).

Incursiunea în Ardeal se face la Cluj (care se ştie că este al doilea centru ca pondere de evenimente culturale din ţară, după Capitală) – şi Sibiu (fosta capitală culturală europeană, unde evenimentele de calitate s-au înmulţit după 2007).

Timişoara a ieşit din schemă probabil pentru că este prea mare distanţa de casă pentru artist.

Biletele s-au pus in vanzare si se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si pe site-urile: http://www.biletedelatati.ro, http://www.biletoo.ro, http://www.bilete.ro

Stefan Banica si-ar fi dorit ca acest turneu sa cuprinda mai multe orase din tara, insa, din cauza programului sau foarte incarcat in urmatoarele luni – repetitiile si premiera spectacolului “Cui i-e frica de Virginia Woolf” la Teatrul de Comedie (in care Stefan detine rolul principal), lansarea albumului “Super-love”, noul sezon “Dansez pentru tine” – turneul va cuprinde deocamdata orasele mentionate mai sus.

In cadrul turneului, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor canta, in premiera, cantece de pe cel mai nou album al sau – “Super-love” -, dar si cantece binecunoscute si asteptate de public. Cu aceasta ocazie, iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona de la standurile special amenajate in foaierele salilor de spectacol noul album “Super-love”. Oricine va detine albumul se va putea inscrie cu seria si numarul unic de pe holograma discului in etapa a doua a Campaniei Super-love, campanie aflata in plina desfasurare pe site-ul oficial http://www.stefanbanica.ro, intrand astfel in cursa pentru Marele Premiu, un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group, Sponsorul Principal al Campaniei Super-love. Castigatorul Marelui Premiu va fi extras chiar de Stefan Banica în timpul Concertului extraordinar de Crăciun, transmis la televiziune, dintre cei 3 finalisti ai etapei a doua, ce vor fi extrasi cu 2 saptamani inainte de concerte.

Prima etapa a Campaniei Super-love este in derulare pe ultima suta de metri, la inceputul lunii octombrie urmand a fi extras castigatorul acestei etape, care va pleca gratuit, impreuna cu persoana iubita, intr-o excursie la Centrul BMW – Welt din München, iar, in plus, va fi si invitatul special al lui Stefan Banica la evenimentul de lansare a albumului “Super-Love”.

Comments
One Response to “Byte. ŞTIRE 2010. SEPTEMBRIE. Stefan Banica. Turneul “Super-love””
  1. Cel mai bun site pe care le-am vazut,Mult inaitne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: