Byte. CONCERTE ROCK’N’ROLL LA BUCUREŞTI. 2010. DECEMBRIE 16-17-18. Ştefan Bănică Jr.

16, 17, 18 decembrie 2010

Ştefan Bănică Jr.

Sala Palatului

19.30

Noul album “Super-love” se afla in pregatiri pe ultima suta de metri inainte lansarea sa oficiala care va avea loc in luna octombrie. Albumul va contine 11 cantece noi plus hitul “Super-love”, care va da si numele noului material discografic. Acest disc va cuprinde cantece pe toate gusturile si pentru toate varstele: cantece de dragoste – “Ce frumoasa esti azi”, “Strange-ma-n brate”, “Gustul dragostei”, “Nu trece zi”, “Dragostea doare”, piese cu mesaj social sau caustic – “E dreptul tau”, “E bezna rau in capul tau” – , melodia speciala “Cantec pentru Violeta”, dar si un cantec dedicat Echipei Nationale de fotbal, numit „Romania impreuna”. Noul album este completat de piesele “La multi ani de ziua ta” si “Fa-mi loc in patul tau!”.

Stefan Banica va sustine in lunile octombrie si noiembrie un turneu de promovare a noului album.

Tot in acest timp, Stefan repeta la Teatrul de Comedie piesa “Cui i-e frica de Virginia Woolf”, de Edward Albee, in regia lui Gelu Colceag, care va avea premiera la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lui octombrie.

De asemenea, sunt în pregătire concertele extraordinare de Crăciun – Ştefan Bănică “Super-Love”. Biletele pentru primele trei spectacole ce vor avea loc in datele de 16, 17, 18 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, au fost puse deja în vanzare si se găsesc la casele de bilete de la Sala Palatului Bucureşti, Teatrul Naţional Bucureşti, staţiile de Metrou Unirii 1 şi 2 Bucureşti, magazinele Diverta, Germanos şi Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Domo şi Orange şi pe site-urile: http://www.biletedelatati.ro, http://www.bilete.ro, http://www.blt.ro, http://www.myticket.ro, http://www.ticketpoint.ro, http://www.eventim.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: