Zoom-Byte. ŞTIRE. MEN AT WORK. HIGHLIGHT KENOSIS lansează Noul album. Changes

Formaţia bucureşteană de melodic progressive metal HIGHLIGHT KENOSIS anunţă că a terminat de înregistrat cel de-al doilea album, intitulat Change.

Acesta poate fi ascultată pe pagina oficiala trupei.

http://www.highlightkenosis.com

Albumul conţine opt piese. După înregistrarile făcute în tară, a fost mixat şi masterizat, în Suedia, la Uppsala la studioul Blueflame Productions, aparţinând lui Teddy Möller, liderul trupei LOCH VOSTOCK. Acesta apare dealtfel pe noul album într-un duet, alături de solista vocală Oana Maria Stoica, pe piesa There Is No Secret, precum şi ca backing vocal pe alte compoziţii.

La uvertura si outro-ul albumului s-a colaborat cu o orchestră simfonică din Bucureşti, sub bagheta dirijorului Roberto Cocias. Cele opt piese au fost compuse şi orchestrate de chitaristul Matei Damian-Ulmu pe versurile vocalistei Oana Maria Stoica şi având ca secţie ritmica pe Adi Sardi la bass şi pe Dan Alexandru la tobe.

HIGHLIGHT KENOSIS doreşte sa mulţumească UCIMR (Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România), fără de care, declară trupa, „n-ar fi fost posibila înregistrarea acestui disc„.

S-a mai colaborat cu Dragos Şerbănescu, ex-basistul trupei, John Ciurea ex-tobarul şi Lawrence Mackrory de la Bluefame Productions (mastering).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: