Byte. ŞTIRE FESTIVAL CU DJs LA IASI 2010. SEPTEMBRIE. 12 Hour Dance Marathon. Reboot. Robert Dietz. Mirko Loko

vineri 1 octombrie

Reboot

Robert Dietz

Mirko Loko

Zotist

Moto

Iaşi. parcarea Baumax

20.00

30 şi 40 lei

Reboot, Robert Dietz şi Mirko Loko vor mixa în octombrie la cea de-a şaptea ediţie 12 Hour Dance Marathon. Toţi cei trei sunt artişi ai casei de discuri Cadenza, fondat în Elveţia în 2003 şi vin în România după o vară plină de evenimente în care au cucerit Ibiza alături de Luciano sub conceptul de petreceri Vagabundos. Show-ul din Iaşi va fi pe 1 octombrie într-un cort amenajat în parcarea Baumax.

Reboot este un muzician din Frankfurt (DE) cunoscut pentru uimitoarele sale seturi live si succesul extraordinar al pieselor Caminando si Enjoy Music. Anul acesta şi-a lansat mult aşteptatul album de debut, Shunyata la Cadenza Records.

www.myspace.com/rebooot

Robert Dietz tocmai a lansat un E.P. la Cadenza: Home Run, după ce în ultimii ani şi-a construit un CV impresioant cu prezenta pe compilaţii Cocoon, Cecille, Circo Loco sau Timewarp şi colaborări cu Loco Dice, Karotte, Ilario Alicante, Davide Squillace şi Reboot.

www.myspace.com/robertdietz

Elveţianul Mirko Loko, cunoscut deja publicului ieşean, şi-a lansat albumul de debut, Seventynine în 2009 şi a mixat la cele mai cunoscute festivaluri din lume – Monegros Spania, Lowlands în Olanda, Summer Sonic in Japonia, Creamfields în Anglia şi Sonofilia în Mexico.

www.myspace.com/mirkoloko

Line up-ul este completat de către Zotist şi Moto, iar de proiecţiile video se vor ocupa cei de la Visuals Playground. Preţul unui bilet în avans este de 30 de lei, iar la locaţie 40 de lei.

www.12hdm.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: