Byte. ŞTIRE 2010. OCTOMBRIE. TAGO MAGO MIX BISTRO Bucureşti

Sa asculti o portie de mancare, sa admiri un desert, sa rasfoiesti o bere nefiltrata.

Pe 1 octombrie, Tago Mago inaugureaza Mix Bistro. Un spatiu multi-senzorial, in care mancarea si arta contemporana stau la aceeasi masa, iar muzica fuzioneaza cu cartile, albumele si revistele. In plin haos bucurestean, localul degajeaza relaxare prin toti porii.

Mancarea are un gust mai bun atunci cand e condimentata cu romane grafice, expozitii (in parteneriat cu galeria de arta Anaid) si un fundal sonor suculent. Cu cravata sau fara, cu furculita sau fara, la Tago Mago Mix Bistro, gusturile nu sunt criticate, ci cultivate. Meniul se va diversifica cu interventii culinare de autor sau chiar cu propunerile tale.

Pentru cei care inca mai au serviciu, in pauza de pranz, asortam aromele imbietoare cu portii generoase si preturi de bun simt.

Vineri 1 octombrie, te invitam la petrecerea de deschidere! Noi facem de mancare, Rock DJ serveste coloana sonora, iar mixul il faci tu.

Te asteptam pe strada Sperantei, nr. 21, incepand cu ora 19:30 la TAGO MAGO MIX BISTRO, locul unde se consuma idei, se devoreaza cultura contemporana si se savureaza proiecte gastronomice.


www.tagomagoclub.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: