Zoom. INTERNATIONAL DJ LA CLUJ. 2010. OCTOBER 9. Krafty Kuts (UK)

sâmbătă 9 octombrie

Krafty Kuts

Club Midi

Str. Berăriei 6

23.00

Krafty Kuts (UK) în premieră la Cluj

Krafty Kuts este cel mai apreciat DJ şi producător de ritmuri Party Breaks din lume, fiind considerat cel mai tare DJ internaţional la Australian Dance Music Awards şi înregistrând single-ul anului, în clasamentul de final de an al revistei DJ Mag în 2006. Krafty Kuts, alături de A Skillz, sunt cei mai valoroşi artişti de la celebrul label britanic Finger Lickin. DJul britanic a ieşit din anonimat după ce Fatboy Slim i-a descoperit single-ul Gimme The Funk …şi l-a susţinut cu promovarea. Au urmat primele seri la pupitrul de la Ministry of Sounds. Krafty Kuts a remixat multe piese clasice hip-hop (semnate de Jurasic 5, Eric B & Rakim şi Afrika Bambaataa, printre alţii), transformându-le în hituri breakbeat. Muzica acestui DJ a devenit foarte apreciată, fiind folosită în reclame Coca Cola, la jocuri Playstation 2 si pentru o parte din coloana sonoră a filmului Mean Machine de Guy Ritchie. Krafty Kuts a mai colaborat şi cu The Prodigy, Fatboy Slim şi The Rolling Stones.

Cele mai importante titulaturi pe care le-a castigat de-a lungul carierei:

  • „Best Breaks DJ” – M8 Ibiza
  • „Face of Breaks” – Breakspool
  • „Best International DJ ” Australian Dance Music Awards
  • „Single of the Year” – DJMag 2006

http://www.myspace.com/djkraftykuts

Krafty Kuts. Break Nation


Krafty Kuts. Bass Phenomenon


Marwan (D.U.A.) a început să mixeze prin 2002 – 2003, debutează acasă la Cluj, îşi cumpără platanele şi primele viniluri în 2005 şi înfiinţează D.U.A. (Dubious Underground Association) în scopul de a promova evenimente cu un substrat muzical divers (de la hip hop şi funk până la reggae, breakbeat şi drumandbass. Mixând dub, reggae, hip-hop şi broken beats (nu funk, bossa nova, breaks), etc. într-un stil aparte (care include scratch-uri, beat juggling şi acapellas), Marwan este invitat în diverse locaţii din ţară (cum ar fi la Bucuresti, Mamaia, Vama Veche, Timişoara, Deva, Vaslui).

Mai jos puteti asculta un promo mix (de 40 de minute), care este mai mult un teaser la mix-urile care sunt pe cale sa iasă.

http://soundcloud.com/marwan-dua/promo-mix-2010

www.dua.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: