Byte. DJs LA CLUB MIDI CLUJ. Bruno Pronsato. Pedro. Mihigh

vineri 8 octombrie

Bruno Pronsato

Petre Inspirescu

Mihigh

Club Midi

Str. Berăriei 6

23.00

Bruno Pronsato

Deşi este un artist minimal-techno, Steven Ford, aka Bruno Pronsato, se prezintă ca un „savant” al sunetului. „The Make Up The Break Up” este primul său “release” (un track de 38 de minute), la propriul label, „Thesongsays”. Acest „monstru” defineşte pasiunea lui Bruno Pronsato pentru muzică şi sound design.

Petre Inspirescu

Radu Bodiu. aka Pedro. aka Petre Inspirescu. face parte din trioul de platane RPR, alaturi de colegii sai Rhadoo si Raresh. Pedro si-a inceput cariera in ’99 insa de ceva ani este rezident Circoloco, DC10 Ibiza. DJ Pedro prezinta un stil puternic influentat de deep house, combinat cu minimal.

Mihigh

Rezident al clubului Midi, Mihigh si-a aratat interesul pentru muzica inca din tinerete, descoperind partea sa underground prin 2000 cand petrecerile de acest gen au inceput „sa prinda”. Personal isi descrie muzica deep minimal ca fiind „dirty old school underground house music”. Inca din 2007 a inceput sa puna muzica la evenimente importante, precum Sunwaves Festival sau petreceri pe Kudos Beach, urmand apoi sa „colinde” Bucurestiul la petreceri in Kristal sau chiar sa treaca granita in Italia si Germania, amintind aici evenimente la Rimini, Venetia sau Berlin.

Alaturi de Kid Chriss, Mihigh a pornit Midi Show, un eveniment ce s-a bucurat de un real succes atat in club cat si la radio (One Fm). Dupa set-uri de 6 ore back2back, proiectul a fost „dus” si in alte orase din tara dar si in strainatate.

http://www.clubmidi.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: