Click. INDUSTRIE. The Chico School of Rock

La Chico School of Rock se vorbeşte despre

Rock-a-lution!Real Music For Real Kids”.

The Chico School of Rock a fost înfiinţat de Sid Lewis (muzician şi profesor) în 2000.

În aceşti 10 ani de activitate, Sid Lewis a predat peste 15.000 de ore, a organizat sute de concerte cu şi pentru copii şi a ajutat nenumăraţi copii să îşi împlinească visul de a porni pe panta unei cariere în muzică.

Şcoala de muzică Rock din nordul Californiei propune un orar foarte creativ şi unic elevilor săi într-un mediu foarte pozitiv, care dezvoltă spiritul de echipă şi încrederea în sine.

În echipa profesorală se află trupa de adolescenţi Jet Fuel Only, despre care s-a scris la revista People (una dintre cele mai citite reviste despre lumea Mondenă pe continentul american) şi alte tinere vedete de succes care au activitate concertistică şi înregistrează muzică originală.

Se lucrează în sistem american (în promoţii cu cicluri de patru ani – freshman, sophomore, junior şi serior) iar pe fiecare nivel elevii şi studenţii au de parcurs câte nouă trepte de îndeletniciri (sistemul semănând foarte mult cu jocul video Guitar Hero). Deasemenea, se acordă culori pe parcursul nivelelor de şcolarizare (ca la Karake: alb, galben, maro, roşu). Sistemul se dovedeşte a fi foarte competitiv şi eficient pentru tinerii de toate vârstele.

Bobocii se concentrează pe atitudine şi tehnică, în timp ce ultimul nivel de studii implică teoria de compoziţie, jocul scenic, confirmarea primelor angajamente de cântări şi mod de lucru în afacerea muzicii.

Programul (care se ghidează după Metoda Lewis) se predă tot timpul anului, în afara orelor de şcoală. La ora actuală se primesc 80 de studenţi pe săptămână la cursuri. Nu există limită de vârstă.

Chico School of Rock

932 W 8th Ave

Chico, CA 95926

http://chicoschoolofrock.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: