Byte. ŞTIRE 2010. OCTOMBRIE. Lansare Ştefan Bănică “Super-love”

marţi 12 octombrie

Ştefan Bănică

lansare album “Super-love”

(MediaPro Music)

Show-room-ul

Automobile Bavaria Group

Sos. Bucuresti–Ploiesti

Albumul contine 11 cantece noi plus hitul “Super-love”! Este un disc pe care pot fi descoperite cantece pe toate gusturile si pentru toate varstele: melodii de dragoste – “Ce frumoasa esti azi”, “Strange-ma-n brate”, “Gustul dragostei”, “Nu trece zi”, “Dragostea doare”,  piese cu puternic mesaj social – “E dreptul tau”, “E bezna rau (in capul tau)!” -, melodia speciala “Cantec pentru Violeta”, dedicata fiicei sale, dar si un cantec pentru Echipa Nationala de Fotbal, „Romania impreuna”. Noul album este completat de piesele “La multi ani de ziua ta” si “Fa-mi loc in patul tau!”.

Aceasta lansare va fi inedita pentru jurnalistii si oaspetii speciali ai lui Stefan Banica, dar si pentru iubitorii muzicii sale, pentru ca primii 50 de fani Stefan Banica, care vor achizitiona discul “Super-love” si vor veni cu el la Bucuresti in ziua lansarii noului album, vor fi preluati de autocarul MAN al caravanei Super-love, pus la dispozitie de MHS Truck & Bus, parte a Automobile Bavaria Group, dintr-un loc cu traditie pentru concertele artistului, Sala Palatului*, si vor avea sansa, astfel, de a participa la evenimentul de lansare organizat la show-room-ul Automobile Bavaria Baneasa. (* Sala Palatului a devenit un simbol pentru Concertele Extraordinare de Craciun Stefan Banica, unde, de-a lungul timpului, artistul a reusit sa aduca impreuna, prin muzica sa, un numar impresionant de spectatori. Toate show-rile sale au fost sold-out si au insumat peste 150.000 de bilete vandute. Stefan Banica a stabilit si recordul pentru Romania: 7 concerte de amploare, sustinute zi de zi la Sala Palatului. Concertul Extraordinar de Craciun Stefan Banica este una dintre cele mai complexe productii de gen din tara. )

Lansarea noului album va fi un eveniment special la care Stefan Banica ii va avea invitati, printre alte personalitati, si pe artistii cu care a colaborat in concertele sale de-a lungul timpului. Totodata, Stefan Banica va mai avea un invitat special: castigatorul primei etape a Campaniei Super-love care, ulterior, impreuna cu persoana iubita, va pleca gratuit intr-o excursie la Centrul BMW–Welt din München, excursie oferita de Automobile Bavaria Group, si va primi primul disc din noua productie “Super-love” cu autograful artistului.

Si jurnalistii vor avea parte de o surpriza: tombola Automobile Bavaria, care le va fi dedicata, putand castiga produse lifestyle marca BMW.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: