Byte. CONCERT JAZZ CU LANSARE ALBUM LA BUCUREŞTI. 2010. OCTOMBRIE 22. Manuela Cara. Let’s Fall In Love

Vineri 22 octombrie

Manuela Cara

Lansare album

Let’s Fall In Love

invitaţi. Pianist Puiu Pascu si contrabasist Ciprian Parghel

Art Jazz Club

21.30

Iubitorii muzicii de jazz au ocazia sa asculte pe 22 octombrie de la ora 21:30 in Art Jazz Club concertul de lansare al albumului „Let’s Fall In Love„(American and Romanian Gold Songs) al artistei Manuela Cara care canta impreuna cu pianistii Jancy Korossy si Ramona Horvath.

Manuela Cara – voce si pian, ii va avea ca invitati pe Puiu Pascu – pian si Ciprian Parghel – contrabas si promite fanilor un concert cu adevarat special.

Manuela Cara s-a nascut in Bucuresti, intr-o familie de muzicieni. A studiat vioara si pianul la Liceul de muzica George Enescu din Capitala, apoi canto-muzica usoara si jazz la Scoala Populara de arta din Bucuresti in clasa renumitei profesoare Florica Orascu. Artista a studiat jazz-ul cu Johnny Raducanu intre 1982 si 1987 si a debutat, obtinind Premiul I la Festivalul sibian de jazz din 1983 cantand cu Johnny Raducanu.

A cantat apoi la Festivalurile de jazz din Brasov (impreuna cu fratii Ovidiu Badila si Decebal Badila), Costinesti si Iasi, dupa care a fost aplaudata pe multe scene de jazz din tara si strainatate: Franta, Germania, Olanda, Belgia si Canada.

In decembrie 2006 s-a numarat printre invitatii lui Jancy Korossy la Concertul aniversar – 80 de Ani -de la Ateneul Roman.

Manuela s-a stabilit cu familia in Canada in 1995 si a venit in Romania atat pentru lansarea oficiala al acestui album cat si pentru a se intalni cu publicul bucurestean.

Manuela Cara va fi prezentata publicului de catre Alexandru Sipa, Presedintele Fundatiei Muzza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: