Click-Byte. ŞTIRE-FESTIVAL 2010. OCTOMBRIE 31. Hatework Fest

duminică 31 octombrie

Hatework Fest 2010

Illdisposed

Dordeduh

Sear Bliss

Sincarnate

Malpraxis

Obscura

Cap De Craniu

Fabrica. Bucureşti

18.00

Illdisposed

Fondat în 1991, Illdisposed este una dintre trupele de top ale scenei death metal nordice lansând nu mai puţin de opt albume, două ep-uri şi două compilaţii. Păstrând intacte rădăcinile de death metal au adus însă genului un suflu nou specific prin ritmuri mai aşezate, melodice (sau cum ei înşişi le numesc) groovy, dar conturate de riff-uri dure, masive şi punctate central de o voce agresivă.

http://www.myspace.com/illdisposed

Dor De Duh

Dordeduh este proiectul format de Hupogrammos si Sol Faur (ex- Negura Bunget). Muzical şi conceptual, Dordeduh urmează o linie pe care membri fondatori din perioada Negura Bunget o direcţionează către o perspectivă nouă, experimentând un nou mod de abordare a black metal-ului, cu aportul inconfudabilelor instrumente tradiţionale, cum ar fi toaca. Trupa e semnată de casa de discuri germană Lupus Lounge/Prophecy Records, materialul Valea Omului (7″ vinil), fiind lansat în 3 septembrie 2010. Cu ocazia acestui festival vor fi prezentate piesele de pe materialul deja lansat, precum şi piese noi ce vor apărea pe albumul Dardeduh, anunţat pentru începutul anului 2011.

http://www.myspace.com/officialdordeduh

Sear Bliss

Trupa maghiară de black metal Sear Bliss s-a format în 1993,de-a lungul carierei au avut apariţii live şi turnee alături de nume precum Marduk, Immolation, Malevolent Creation,Mortiis şi alţii.Au adus o nouă culoare stilului black metal folosind instrumente de suflat ca trompeta sau trombonul.

http://www.myspace.com/searbliss

Sincarnate

Bucureştenii de la formatia de doom/death Sincarnate împlinesc anul acesta cinci ani de activitate şi vor lansa în cadrul festivalului Hatework mult aşteptatul album „As I Go Under”.

În cei cinci ani au fost prezenţi la numeroase evenimente in ţară sau străinătate(Germania, Slovenia, Polonia, Rep. Moldova, Bulgaria) alături de nume precum Moonspell, Tiamat, Lacrimosa, Aqua de Annique, Sear Bliss. Ultimii doi ani au fost dedicaţi materialului ce va apărea la sfârşitul lui octombrie 2010, material produs impreună cu Jeremy Krull de la Strategic Sonics Doom Room (SUA) pe partea de mix si master, şi care beneficiază de colaborarea cu Costin Chioreanu (Twillight Media) pe partea grafică.

http://www.myspace.com/sincarnateband

Malpraxis

Malpraxis e o trupă tânără din Cluj care a luat fiinţă in 2009 la iniţiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului pentru prezenţa sa în Necrovile, şi Cristi (voce, ex-Skullp). Genul abordat De Malpraxis este un death metal brutal cu influenţe de la Cannibal Corpse, Dying Fetus, Suffocation, Deicide, Skinless, Disavowed sau Decapitated, după cum trupa insăşi declară. Recitalul din cadrul Hatework Fest va fi prima prezenţă Malpraxis pe scenele bucureştene.

http://www.myspace.com/malpraxisro

Obscura

Obscura este o trupă de progressive death metal din Germania fondată în 2002. A devenit cunoscută în Europa după turneul susţinut alături de Suffocation în 2006, iar în America de Nord după turneul cu Cannibal Corpse. Obscura a scos două albume, auto-produsul RETRIBUTION, din 2006 şi COSMOGENESIS în 2009 şi are în componenţă muzicieni experimentaţi ca de exemplu Jeroen Paul Thesseling (ex-PESTILENCE) .

http://www.myspace.com/realmofobscura

Cap De Craniu

Formaţia bucureşteană de grindcore/death metal a luat fiinţă în 2007, an în care şi-a şi lansat materialul discografic de debut, EP-ul First E.P. For A Surgery. În ciuda unor concerte reuşite alături de nume ca Suffocation şi Rotting Christ, trupa şi-a încetat activitatea în scurt timp datorită faptului că muzicienii trupei erau implicaţi în diverse proiecte muzicale.

http://www.myspace.com/capdecraniu

După trei ani de pauză revin pe scenă la festivalul Hatework!

Biletele costă 60 de lei în avans(comandă/rezervă prin mail la bilete@hatework.ro) şi 70 de lei în ziua concertului,la faţa locului.

Autor: Mr. Pele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: