Byte. ŞTIRE 2010. NOIEMBRIE. Concursul byromania şi al doilea DVD Byron. 25-27 noiembrie

Concursul byromania: trupa byron va dezvalui secretele albumului in limba romana

Byron ne provoacă la un joc online începand de vineri 29 octombrie – o provocare de 12 niveluri. Trecerea de la un nivel la altul se va face printr-un raspuns-cheie ce trebuie descoperit pe baza unor indicii, iar la final veti dezlega enigma urmatorului album de studio. Raspunsurile finale vor fi date intr-o sectiune speciala pe tuborgsound.ro – un nou portal pentru muzica romaneaca, unde vor fi afisati in timp real cei care gasesc raspunsurile corecte.

Dintre toti participantii care vor ajunge la final va fi tras la sorti un castigator care va porni alaturi de cei de la byron intr-o excursie în culise pentru doua persoane la Salina Turda, cu ocazia filmarii celui de-al doilea DVD. Aceasta va avea loc in perioada 25-27 noiembrie, iar transportul si cazarea vor fi asigurate de formatie.

Termenul limita de participare este 12 noiembrie. Tragerea la sorti va avea loc in seara de 13 noiembrie, in cadrul finalei byronRock Your High School de la Clubul Taranului din Bucuresti. Conditii de participare sunt varsta minima de 18 ani si o stare de sanatate care permite accesul fara probleme in salina, in eventualitatea castigarii concursului.

Detalii suplimentare si instructiuni mai amanuntite se gasesc la

http://bit.ly/byromania

Nu dezvaluiti solutiile, caci va vor da un avantaj pentru etapa a doua care va incepe mai tarziu si avea alte premii. Spor la vanatoare!

http://byronmusic.ro/byromania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: