Click. RECENZIE VIDEO. Relative. Macrophone

Relative. Macrophone

!!!!

2010, DIY

Clipul oficial Relative a fost lansat săptămâna trecută

Trailerul este mult mai de efect decât clipul … şi pe undeva este logic, deoarece se extrage esenţa pentru impact vizual maxim …

În minutul doi ne dăm seama că acest clip nu a fost gândit pentru difuzare prin canale tradiţionale. Este păcat că nu s-a folosit bancnota de 10 dolari, aşa cum este tradiţia … dacă tot se poartă tricou cu reclama gratuită la Jack Daniels (care pot vedea aspectele negative  asocierii brandului cu această secvenţă din clip).

40 de secunde mai încolo ne aducem aminte de clipuri cu Village People, Michael Jackson şi Moby … nu se putea un clip la o piesă cu potenţial comercial fără un dans sincronizat în grup. Relative caută să atragă instinctual publicul spre muzica lor, iar acesta este aspectul pozitiv al problemei.

Partea Negativă este Relativă, dar evidentă spectatorului.

Este interesant cum s-a încercat cu tot adinsul să se respecte un fir roşu al scenariului, dar în situaţia în care treci de la o sală de clasă, pe stradă, într-o cameră de apartament, o cameră de spital, un atelier de fabrică, din nou pe stradă, şi ajungi pe o pistă de Go-Cart, eu aş fi renunţat la montajul logic şi cronologic al scenelor. Aş fi mers pe ideea Memento sau Pulp Fiction pentru un efect mai psihedelic, şi aş fi renunţat la scena care condamnă acest video la variante extrem de limitate de mijloace alternative de promovare.

MC Posset este foarte fotogenic şi trebuie scos în evidenţă şi în viitoarele clipuri.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: