Byte. ŞTIRE 2010. NIEMBRIE. Finaliştii concursului byron – Rock Your High School

Concursul byron – Rock Your High School a luat fiinta din initiativa trupei byron si are ca scop incurajarea si promovarea formatiilor tinere alcatuite din liceeni. Concursul este organizat de byron Management cu sprijinul sponsorilor Guitar Shop si Philips.

Juriul format din membrii trupei byron: Dan Byron – preşedintele juriului (byron – voce, chitară acustică, flaut), 6fingers (byron – clape, voce, chitară acustică), Dan Georgescu (byron – bass), Costin Oprea (byron – chitară electrică) si Marcel Moldovan (byron – tobe) a desemnat cele 6 trupe finaliste. Criteriile de jurizare au fost calitatea interpretării (tehnica instrumentală/vocală), coeziunea (lucrul în echipă) si vibe-ul (energia transmisă). Nu au constituit criterii de jurizare originalitatea compozitiei si calitatea inregistrarii. Asadar, cele 6 trupe care se vor intrece in finala sunt:

  • Fingerprint Iasi
  • Lights Out! Cluj-Napoca
  • Mute Cluj-Napoca
  • Metal Revolution Piatra Neamt
  • MT Place Constanta
  • Slide Resita

Sustinatorii acestora sunt asteptati sa le fie alaturi pe 13 noiembrie la Clubul Taranului din Bucuresti, incepand cu orele 16.00. Intrarea la concurs va fi 5 lei pentru elevii cu carnet si 20 lei pentru ceilalti. Fiecare trupa va canta 20 de minute, cu 20 de minute pauza intre concerte. Competitia va fi urmata de un concert al trupei Sophisticated Lemons, castigatorii premiului publicului de anul trecut. Seara se va termina cu un concert al trupei byron si cu anuntarea trupei castigatoare.

Castigatorii vor concerta in deschiderea concertului aniversar byron din 30 noiembrie, la Club Fabrica, si vor primi un voucher in valoare de 5000 de RON de la Guitar Shop.

Cei clasati pe locul al doilea vor primi din partea Philips un reportofon profesional pentru inregistrarea repetitiilor si a concertelor si cate un mp3 player de ultima generatie. Pentru acordarea premiului 2 se va lua in considerare si votul publicului venit la concurs.

Pana pe 12 noiembrie fanii trupelor inscrise pot vota online pe site-ul Best Music piesele favorite. Trupa preferata a publicului urmeaza sa participe la o sesiune de inregistrari intr-un studio profesional in cadrul BestMusic Sessions.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: