Byte. ŞTIRE. 2010. NOIEMBRIE 27. Noblesse Oblige cântă pentru prima dată la Cluj

Sâmbătă 27 Noiembrie

Noblesse Oblige (Berlin/Londra)

Booha Bar

22.00

15 lei

Se anunţă evenimentul “Indie” al anului la Cluj, sâmbăta asta la Booha Bar. Compozitorul si producătorul teuton Sebastian Lee Philipp s-a cunoscut cu actriţa şi compozitoarea franceză Valerie Renay în 2004. Caracterizată de presa internaţională drept un proiect „acid, caustic, dar inteligent şi foarte amuzant”, cu un vibe extravagant „electro-disco-punk” şi o prezenţă „ubercool” pe scenă, duetul a intrat în playlisturile DJilor de club din Europa prin single-urile “Bitch” şi “Daddy” şi albumele de studio: Privilege Entails Responsibility (2006), In Exile (2008) şi Malady (2010).

După 500 de concerte prin toată Europa, Noblesse Oblige soseşte la Cluj în 27 noiembrie. În seara cântării, intrarea este 15 lei, dar s-au pus deja în vânzare un număr limitat de bilete cu 10 lei în avans (cereţi detalii direct de la bar până în preziua concertului).

Show-ul, prezenţa şi manifestarea scenică vin de la sine şi reflectă starea în care ne aflăm în acel moment. Fiecare concert este altfel, fiecare reprezentaţie e diferită în felul ei. Nu avem de ce să pregătim ceva anume, pentru că nu jucăm piesă de teatru pe scenă; pur şi simplu lăsăm muzica să curgă şi să ne ducă pe un drum total neprevăzut. Starea de spirit se schimbă în funcţie de reacţia celor din faţa noastră, şi de aceea suntem foarte curioşi în privinţa publicului din Cluj-Napoca!


www.noblesseoblige.co.uk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: