Zoom. JURNAL DE BORD. Horrify. Cluj-Napoca. Roland Garros. 24.10.2010

Horrify. Jurnal de bord 24.10.2010.

Cluj-Napoca, Roland Garros

Dupa o noapte lunga si foarte friguroasa, am avut o dimineata de cosmar. Fara o baie in care sa ne improspatam, si cu Szabi pierdut (cauta de zori o toaleta prin barurile din cartier), incercam sa ne stabilim o strategie de a ajunge la urmatoarea destinatie. Ca singura solutie si salvatoare am vizitat Mall-ul ca si in ziua precedenta, pentru un mic dejun la fel de “copios” ca masa din seara dinainte, si pentru mult prea dorita baie.

Cu greu si dupa multe peripetii, la 11:00 ora locala parasim Budapesta cu ganduri pasnice, ca pana la vama vom avea un drum rapid si linistit. Dar ca de obicei socoteala de acasa nu e aceasi cu cea din targ, am avut surpriza ca pe autostrada deabia reuseam sa gasim un popas sau o benzinarie… Tocmai in ziua aceaa se juca derbiul Ungariei la fotbal: Debrecen contra Ferencvaros (noi tocmai urma sa trecem prin Debrecen pentru a-l lasa acasa pe Szabi).

De vama am trecut la fel de usor ca si la venire, asa ca eram doar la un pas de Oradea. Si deja era 6 – 7 seara. Urma sa cantam de pe la ora 7:30 – 8:00 in Cluj. Dupa cateva telefoane si clarificarea unor probleme personale din interiorul trupei, ne pornim spre Cluj. Ca norocul, organizatorii au acceptat sa ne lase sa cantam in principiu cand ajungem in Cluj. Asa am ajuns sa cantam ultimii, in loc sa fim prima trupa. Pe aceasta cale dorim sa multumim organizatorilor de la Necrogore pentru intelegere.

Oboseala si drumul de aproximativ 1000 de km si-a spus cuvantul. Glumele au cam disparut, cheful de cantat cu atat mai mult. Ca bonus, vocalista noastra avea si probleme de sanatate. Cu un ultim efort am urcat pe scena. Sincer nici nu stiu cum au trecut cele cinci piese din program; …si iarasi am cantat nemachiati. Spre surprinderea tuturor, doua / trei persoane ne-au cerut un bis, asa ca am mai cantat odata piesa Loyal Servant, in varianta mecanica… Pe la jumatatea piesei cred ca jumate dintre cei de pe scena deja dormeam.

Am fost printre ultimii evacuati de catre personalul localului si a urmat somnul bine meritat.

Autor: Csaki Romeo, Horrify


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: