Byte. ŞTIRE 2010. 26 NOIEMBRIE. 3 DECEMBRIE. Piese de Teatru cu Viceversa la Casa Municipală de Cultură din Cluj

În perioada 19 – 20 noiembri a.c. Compania de Teatru VICEVERSA a Casei de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca a participat la prima ediţie a Festivalului Naţional de Artă Dramatică pentru Liceeni „Radu Stanca”, desfăşurată la Sebeş, jud. Alba. La Festival s-au înscris 25 de trupe de teatru din întreaga ţară. Spectacolul, în premieră, Femeia din manuscris, de Lia Bugnar fiind selectat între cele 6 finaliste ale festivalului.

În final, juriul prezidat de maestrul Ion Caramitru, a acordat Marele Premiu Companiei de Teatru VICEVERSA, coordonată de Rudolf Herţeg. Totodată juriul a mai acordat premiile pentru interpretare masculină şi feminină lui Sergiu Podină şi Bianca Muncaci, ambii componenţi ai Companiei de Teatru VICEVERSA.

Compania de Teatru VICEVERSA va prezenta în această stagiune teatrală, săptămânal spectacole cu piese de teatru de autori români şi străini în Sala prof. Crişan Mircioiu la Casa Municipală de Cultură din Cluj.

Primul spectacol de acest fel va avea loc vineri 26 noiembrie a.c., cu începere de la ora 19.00, cu piesa Steaua fără Nume, de Mihail Sebastian, în regia lui Rudolf Herţeg, piesă cu care Compania de Teatru VICEVERSA a înregistrat numeroase succese la festivaluri naţionale de teatru desfăşurate la Satu Mare, Cluj-Napoca şi Turda.

Având în vedere interesul publicului faţă de piesa Femeia din Manuscris, vineri 3 decembrie a.c., cu începere de la ora 19.00, aceasta va fi jucată din nou pe scena de la Casa Municipală de Cultură din Cluj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: