Byte. CONCERT LATINO LA BUCUREŞTI. 2010. DECEMBRIE 17. Anahi. Mi Delirio World Tour

Anahi, pe numele real Anahí Giovanna Puente Portilla, fosta solista a trupei RBD, va concerta din nou în România, vineri 17 decembrie, la orele 19.00 la Romexpo, Pavilionul 18.  Spectacolul din tara noastra face parte din turneul mondial  Mi Delirio World Tour început înca din 2009 si care se termina anul viitor.

Initial concertul era anuntat pe 14 decembrie dar s-a facut schimb cu cel din Varsovia, o buna parte din site-urile românesti anunta în continuare data greşită.

Artista de origine mexicana a anuntat prima data pe contul personal de Twitter ca în luna decembrie vine în Europa si va fi prezenta în tari ca Spania, Polonia, Serbia, Croatia si România pentru a sustine o serie de concerte.
Pe lânga piesele deja celebre de pe ultimul album, Mi Delirio, Anahi va prezenta în premiera noi piese, printre care ultimul single Alergico dar si piesa compusa special pentru promovarea cartii O’Aleph scrisa de celebrul scriitor Paulo Coelho.

Anahi a mai fost prezenta în România în luna martie a acestui an pentru un concert sustinut în fata fanilor la Sala Palatului din Bucuresti, precum si în 2008, când a concertat alaturi de fostii colegi din trupa RBD pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.

Autor: Szallos Attila

www.twitter.com/ANAHI

Preturi bilete:

  • Zona A: 190 RON
  • Zona B: 120 RON
  • Zona C: 50RON


Cumpara bilete pe

  • anahimagic.eu
  • Myticket.ro
  • TicketPoint.ro
  • magazinele Diverta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: