Byte. ŞTIRE 2010. NOIEMBRIE. Byron lansează Perfect în 2011

Secretul celor de la byron a fost descifrat!

Asa cum va pot spune si cei care au ajuns la finalul jocului byromania, valul de mister din jurul urmatorului album byron, ce va contine cantece in limba romana, a fost in sfarsit inlaturat. Mesajul descoperit de acestia spune dupa cum urmeaza:

Piesele de pe urmatorul album iti sunt cunoscute deja. Pe unele le stii de ani, de zeci de ani, pe altele de mai recent. Insa niciodata nu le-ai auzit asa cum le vom canta noi.”

Cel de-al treilea album de studio byron, pentru care s-au terminat recent inregistrarile, va fi lansat la inceputul anului viitor. Materialul se va intitula Perfect si va contine o serie de adaptari si reorchestrari ale unor piese romanesti deja cunoscute. Vor fi prezenti si foarte multi muzicieni invitati, facand din Perfect cel mai vast proiect de pana acum al trupei.

Dintre sute de participanti la jocul byromania, 20 au reusit sa ajunga la final si sa descopere conceptul albumului „Perfect”, postandu-si raspunsul pe portalul tuborgsound.ro. Pe 13 noiembrie, in cadrul finalei Rock Your High School, a avut loc tragerea la sorti in urma careia Alexandra Bulearca a fost desemnata castigatoarea excursiei de doua persoane alaturi de trupa byron, behind the scenes, all inclusive, cu ocazia filmarii celui de-al doilea DVD la salina Turda. De asemenea, toti ceilalti participanti care au ajuns pana la sfarsitul jocului vor primi invitatii la eveniment.

http://byronmusic.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: