Click. RECENZIE CLUB. Raum Club

Raum Club

!!!!!

address unknown

Raum Club, deschis în spaţiul renovat din fostul Mythos Club, este un playground exclusivist pentru clujenii care nu se simt bine în alte locaţii de clubbing din oraşul de pe Someş. Aici se poate intra numai pe bază de invitaţie. Clubul este prezent pe net (www.raumclub.ro) şi Facebook. Deoarece toţi cei implicaţi în administrarea acestui spaţiu sunt programatori, proiecţiile video sunt 100% originale, create de ei. Patronii urmăresc socializarea prin tehnologie.

Instalaţia de sunet Nexo oferă fidelitate maximă fonomanilor, iar multitouch screen-ul de la bar, lung de 4 metri, este proiectat ca să ajute la comunicarea dintre clienţii care aşteaptă să fie serviţi.

Weekendul trecut a avut loc o petrecere în circuit închis de probă (cu Electroclown la butoane) pentru clubul care se va deschide oficial la începutul lunii februarie 2010.

Aspectul, linia, politica se potrivesc genului promovat.

Cluburi de acest gen, care să respecte şi mişcarea genului promovat încât să şi atragă clienţii din publicul ţintă, sunt foarte rare la noi!

Club Raum este cel mai nou club de ritmuri electro din oraş.

Programul.

Joia. 22.00 Marwan & Guests. În fiecare joi, Dubious Uunderground Association te invită începând cu ora 22.00 la o serată plină cu fuziuni de Soul, Jazz, Funk, Hip Hop, Reggae, Dub şi Broken Beats, mixate live la platane, cu invitaţi din ţară şi străinătate.

Vinerea. Electroclown Night. Un mix de muzici bune de la D&B la Disco şi Electro.

Sâmbăta. Connect to Techno music, cu invitaţi din ţară şi străinătate.

Raum Club este un spaţiu destul de restrâns şi total exclusivist, în care lumea poate să se simtă bine pe diverse ritmuri muzicale. Un loc retras, deasupra Clujului, un sistem de sunet bun, un multitouch bar de 4 metri, un design minimalist dar funcţional, un loc unde te poţi distra şi/sau refula în voie. E o experienţă care trebuie să o încerci, dar pentru asta trebuie să fii trecut pe lista de intrare, pentru că nu se doreşte să fii deranjat de persoane care nu îşi au locul la Club Raum.

www.raumclub.ro

Lasă un comentariu